Man - Tor 08:00-20:00, Fre 08:00-17:00, Lør - Søn 10:00-16:00

Bergen tannklinikk

Bergen tannklinikk

Bergen - tannklinikk

Vi er din tannklinikk i Bergen og tilbyr det meste av tannhelsetjenester. Vi er spesielt opptatt av at alle skal kunne føle seg trygge hos tannlegen, også de som har tannlegeskrekk.

Ulike behandlinger

Det kan være flere ulike grunner til at man drar til tannlegen. Noen ganger er det bare for en regelmessig sjekk, mens andre ganger er det noe spesielt som skal fikses. Hos Strandgaten tannklinikk i Bergen hjelper vi deg med alt som er relatert til tenner og munnhule Noe av det vi tilbyr er:

Undersøkelser

Behandling av hull

Tannblekning

Oral kirurgi

Rotfylling

Behandling av hull

Hull i tennene bør behandles så fort de blir oppdaget, dette for å unngå at det skal bli alvorlig. Grunnen til at vi får hull er at matrester som blir liggende igjen i tennene gjærer og fører til et syreangrep på tennene. Dette vil etter tid føre til at overflaten på tennene smuldrer opp. Om det ikke behandles kan det føre til store smerter.

Små begynnende hull er enkle og kjappe å fikse, men dersom du venter til skaden blir stor er jobben mye større. Ha som en tommelfingerregel at for hver dag du utsetter, blir hullet litt større.

Tannbleking

Vi vet at det å ha et hvitt smil er viktig for mange. Likevel er det ikke alle som klarer å oppnå det uten tannblekning. Noen ganger skyldes det naturlig guling av tennene og for mange av oss kommer det av kaffedrikking og tobakksprodukter. Vi hjelper deg med behandling slik at du kan smile og vise frem dine hvite tenner hver dag!

Oral kirurgi

Oral kirurgi er kirurgi i munnhulen, kjevene og tilgrensende deler av ansiktet. Dette kan for eksempel være fjerning av visdomstenner, operasjon av rotbetennelser, implantatbehandling og behandling av kjeveledslidelser (Temporomandibulær dysfunksjon).

Vi har høy kompetanse og lang erfaring slik at vi kan gi deg og din munn den hjelpen den trenger.

Har du odontofobi?

Noen av oss sliter så mye med tannlegeskrekk (odontofobi) at det hindrer oss fra å dra til en tannlege. Dette vil i de fleste tilfeller føre til at skader på tennene eller i munnen ikke blir oppdaget og kan gi pasienten store smerter over tid.

Hos oss i Strandgaten tannklinikk er vi opptatt av at du, uansett hvor mye du helst vil slippe tannlegen, skal få en fin opplevelse. Vi holder en god og nær dialog med pasienten og sørger for at personen til enhver tid kan bryte behandlingen dersom de ikke vil mer.

For å sikre en god og trygg prosess har vi god kontakt med pasienten både før, under og etter en behandlingen. På Tannklinikken vår er vi svært opptatt av at du skal føle deg så trygg og ivaretatt som mulig.

Bestill time

Har du behov for en tannlege i Bergen? Tannklinikken i Strandgaten ønsker å være ditt førstevalg. Hos oss får du alltid behandling av høyeste kvalitet. Vi er opptatt av å ta vare på pasienten slik at alt føles trygt under hele behandlingen.

Bestill time hos oss i dag, eller ta kontakt om du lurer på noe. Hos oss kan du også få akutt hjelp ved behov.

I Bergen er vi din tannklinikk

Bestill time

55 32 67 24

Eller send oss en melding med skjemaet under.

Vårt fokus er å ivareta pasienten på en faglig god og trygg måte. Vi er opptatt av kvalitet og fag. Vi har fullt fokus på pasienten.

Kontakt oss

Følg oss