Man - Tor 08:00-20:00, Fre 08:00-17:00, Lør - Søn 10:00-16:00

Strandgaten Tannklinikk

Vårt fokus er å ivareta pasienten på en faglig god og trygg måte. Vi er opptatt av kvalitet og fag. Vi har fullt fokus på pasienten. Det er mange som har sterk angst for tannbehandlinger. I Strandgaten Tannklinikk har vi stort fokus på å hjelpe pasienter som har tannlegeskrekk (odontofobi), og ofte unngår tannlegen i flere år. Det er viktig at pasient opparbeider en god relasjon til sin tannlege før, under og etter behandlingene. For oss er det veldig viktig at du som pasient har full kontroll og kan avbryte behandlingen når du vil. I Strandgaten Tannklinikk vil du få rikelig informasjon før du begynner med behandlingene. Du får god oppfølging under og etter behandlingene. Vårt mål er å redusere angsten til pasient. Tannlegeskrekk kan kureres. Vi ønsker å være til hjelp for våre pasienter på dagtid og ettermiddag Mandag-Fredag(08:00-20:00), lørdag og søndag (10:00-18:00). Vi tilbyr i utgangspunktet ikke faktura, men åpen for å finne en betalingsløsning sammen ved omfattende behandlinger. Alle er hjertelig velkommen!

MØT OSS

Tannlegene som behandler deg

Vi ønsker at våre pasienter skal ha det behagelig og trivelig når de er hos oss og vår målsetting er å gi deg en best mulig behandling og oppfølging.

Tannlege MNTF

Tannlege MNTF

Tannlege MNTF

Vårt fokus er å ivareta pasienten på en faglig god og trygg måte. Vi er opptatt av kvalitet og fag. Vi har fullt fokus på pasienten.

Kontakt oss

Følg oss