Man - Tor 08:00-20:00, Fre 08:00-17:00, Lør - Søn 10:00-16:00

Tannlege i Bergen

Tannlege i Bergen

Er du på jakt etter en tannlege i Bergen? Hos Strandgaten tannklinikk hjelper vi deg med å holde tennene dine friske, samtidig som vi sikrer at du får en trygg behandling og en positiv opplevelse.

Alt du trenger – fra en og samme tannlege

Vi ønsker å være den tannklinikken i Bergen du drar til dersom du trenger tannbehandling. Derfor utfører våre tannleger alt fra en generell sjekk, til fjerning av visdomstenner, bleking og behandling av hull.

Alle våre tannleger har lang erfaring og høy kompetanse, slik at vi kan sikre deg den beste mulige behandlingen for dine tenner.

Det er ikke alle som har like lett for å få seg fri for å gå til tannlegen. Derfor har vi ekstra lange åpningstider, fra tidlig morgen til sent på kvelden i alle hverdager. I tillegg har vi åpent både lørdag og søndag, slik at vi alltid skal finne en tid som passer for deg.

Det er mange som ikke synes det er noe greit å gå til tannlegen og derfor tar vi spesielt hensyn til alle med tannlegeskrekk.

Odontofobi -Tannlegeskrekk

Er du redd for oss? Da er du ikke alene.

Det er veldig mange som har tannlegeskrekk (odontofobi) og vi ønsker at alle skal få tannbehandlingen de har behov for. Derfor har vi fokusert på hva vi som tannleger kan gjøre for at pasienter skal føle seg trygge før, under og etter behandlingen.

Den første terskelen å komme over er å ta kontakt med oss. Du er hjertelig velkommen til å stille oss spørsmål, eller bare fortelle oss at du har tannlegeskrekk og behov for tannbehandling eller sjekk av tennene. Sammen kan vi vurdere hva som er din utfordring og hva vi kan gjøre for å komme forbi den. Det er uansett alltid du som har kontrollen og du kan avbryte behandlingen når som helst.

Vi gir også rikelig med informasjon i forkant av behandlingen slik at du hele tiden vet hva som skjer. Kunnskap gir trygghet, og nøkkelen er å føle seg trygg gjennom hele prosessen.

Du skal ha tennene dine hele livet og derfor er det viktig å ta vare på dem. Dersom frykten for tannleger stopper deg vil vi gjerne at du tar kontakt, slik at vi kan prøve å hjelpe deg.

Kjeveledd problemer

Vondt i kjeven skyldes ofte betennelser i leddet som forbinder underkjeven til hodeskallen. Dette kalles på fagspråket Temporomandibulær dysfunksjon og kan oppstå av ulike årsaker. Veldig ofte kommer det av at man gnisser med tennene når man sover.

Kjeveleddet er et av kroppens aller mest komplekse ledd og det er viktig for oss å skape en høy grad av trygghet for våre pasienter. Derfor tar en av våre tannleger doktorgrad i Temporomandibulær dysfunksjon ved Universitetet i Bergen, slik at vi kan gi den høyeste grad av behandling.

Du behøver ikke å ha vondt. Vi har kompetansen til å fikse dette for deg.

Faste undersøkelser

De fleste av oss ønsker å sjekke tennene sine med jevne mellomrom hos en tannlege for å sikre at alt er bra. Vi kan lage en plan for sjekk av dine tenner slik at du blir innkalt etter en syklus som passer deg og din tannhelse. Dersom tennene dine er ved god helse vil det gjerne være nok å ta en enkel sjekk en gang i året.

Har du derimot tannplager som må følges med på underveis lager vi en oppfølgingsplan som er tilpasset deg. Vi tar oss av innkalling slik at du får beskjed når det er på tide å ta en ny kikk på tennene.

Har du hull i tennene bør dette ordnes så snart som mulig.

Behandling av hull

Hull i tennene bør behandles så fort de er oppdaget. Dette er for å unngå at hullet skal bli så stort at hele tannen må trekkes for å unngå infeksjoner rundt tannen. Om du har symptomer på hull i tenne bør du kontakte oss så fort som mulig, slik at vi kan sette opp en time til deg.

Behandling av små hull går rimelig kjapt og enkelt, så dersom du tror du har hull er det lurt å ta tak i det så fort som mulig før problemet blir større.

Bestill time!

Vi gleder oss til å høre fra deg og til å gi deg en god og trygg opplevelse hos en av våre tannleger.

Bestill time hos din nye tannlege i Bergen i dag.

Bestill time

55 32 67 24

Eller send oss en melding med skjemaet under.

Vårt fokus er å ivareta pasienten på en faglig god og trygg måte. Vi er opptatt av kvalitet og fag. Vi har fullt fokus på pasienten.

Kontakt oss

Følg oss